Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Nilüfer’de dev orkestra Cumhuriyet’i kutladı

Nilüfer’de dev orkestra Cumhuriyet’i kutladı
A+
A-

Nilüfer Belediyesi ve Bursa Müzik İnsanları Derneği iş birliğiyle oluşturulan dev orkestra, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında muhteşem bir konser verdi.

Nilüfer Belediyesi’nin, Bursalı müzisyenlerin katılımıyla oluşturduğu dev orkestra, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında unutulmaz bir konser verdi. “Bursa’nın Müzisyen Yüzü” konserinde yer alan Bursalı gönüllü müzisyenler, şarkılarını Cumhuriyet için söyledi.

Nilüfer Belediyesi ve Bursa Müzik İnsanları Derneği iş birliğiyle oluşturulan dev orkestra, Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında muhteşem bir konser verdi. Şef Görkem Ediz’in yönettiği orkestra, “Bir derdim var”, “Yaşamak var ya”, “Bu son olsun”, “Yaşamaya mecbursun”, “Ey özgürlük”, “İzmir Marşı” ve “Onuncu Yıl Marşı” gibi parçaları seslendirdi. Alanı dolduran vatandaşlar da parçalara coşkuyla eşlik etti.

Orkestrada yer alan müzisyenler uyum içinde parçaları seslendirirken izleyenler de keyif dolu anlar yaşadı. Özellikle marşlarda, konseri izleyenlerin de eşlik etmesiyle coşku zirveye taşındı.

Cumhuriyet coşkusunun zirveye ulaştığı gecede, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Osman Ayradilli de vatandaşlarla birlikte konseri izledi. Ayradilli, başarılı performansları için müzisyenleri kutlarken, geceye katılanlara da ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

ETİKETLER: