DOLAR
32,2199
EURO
34,6388
ALTIN
2.397,99
BIST
10.244,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
19°C

NİLÜFER’DE KAÇAK YAPILARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

NİLÜFER’DE KAÇAK YAPILARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
A+
A-

Nilüfer Belediyesi kentte yapılan kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Özellikle tarım alanlarındaki kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarıların ardından bir bir yıkılıyor.

nilüfer belediyesi kaçak yapılar

Nilüfer Belediyesi, kentte hem tarım alanlarının korunması hem de imara aykırı yapılaşmanın önüne geçmek için ilgili ekiplerle sürekli çalışma yapıyor.
Kaçak yapılaşmaya fırsat vermemekte kararlı olan Nilüfer Belediyesi, bu defa da Ürünlü Mahallesi’nde tarım alanına yapılan fabrika binasını yıktı. Daha önceden yapılan uyarının ardından ekipler, sabah saatlerinde söz konusu alana gitti. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından da tarım alanına kaçak olarak yapılan 3 bin metrekarelik fabrika binası yıkıldı.
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kaçak yapılarla mücadelede kararlı olduklarını bir kez daha vurguladı. Gereken yasal uyarı ve hukuki sürecin ardından tarım alanlarına yapılan imara aykırı yapıların tek tek yıkılacağını belirten Başkan Erdem, “Bursa genelinde başlatılan kaçak yapılaşma ile mücadele seferberliği kapsamında biz de Nilüfer’de bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız kaçak yapı konusunda duyarlı hareket etmeleridir” dedi.

nilüfer belediyesi kaçak yapılar