Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

NOSAB ve NİLSİAD’dan Cumhuriyet coşkusu

NOSAB ve NİLSİAD’dan Cumhuriyet coşkusu
A+
A-

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) ve Nilüfer Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NİLSİAD) tarafından, bölge çalışanlarının ilköğretim düzeyindeki çocuklarına yönelik olarak “Cumhuriyetin 100. Yılı” temalı resim yarışması düzenlendi.

Yarışmaya, NOSAB’da çalışan 10 farklı ilkokulun öğrencileri katıldı. Öğrenciler, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını anlatan resimler yaptı.

Yarışmanın ödül töreni, NOSAB Yalçın Aras Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Gülmez, “Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bu gururu gelecek nesillere aktarmak için böyle bir yarışma düzenledik. Çocuklarımızın resimleri, Cumhuriyetimizin ne kadar önemli bir kazanım olduğunu gösteriyor. Yarışmanın ilkini gerçekleştiriyoruz, ilerleyen yıllarda da bu yarışmayı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ise, “Çocuklarımızın Cumhuriyetimize olan bağlılıklarını gösteren resimleri görmek bizleri çok mutlu etti. Bu resimler, geleceğimizin emin ellerde olduğunun bir göstergesidir. Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras tarafından verildi.

Yarışmada dereceye girenler şu şekilde:

  • Birinci: Serra Nur Arıcı (Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu)
  • İkinci: Hatice Oruç (Yönder İlkokulu)
  • Üçüncü: Medine Buğlem Aydın (Şehit Murat Atsen İlköğretim Okulu)