DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
28°C
Bursa
28°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Sarıgül: Kılıçdaroğlu’nun yeri gönlümüzde, Özgür Özel’e başarılar

Sarıgül: Kılıçdaroğlu’nun yeri gönlümüzde, Özgür Özel’e başarılar
A+
A-

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, partisinin Artvin İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını da değerlendirdi.

Sarıgül, toplantıda 36 yıl aradan sonra ikinci defa Artvin’e geldiğini belirterek, partisinin Artvin’deki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sarıgül, “CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerine yeni başkan Sayın Özgür Özel oldu. Yeni dönem hakkında ne söylemek istersiniz?” sorusu üzerine, şu yanıtı verdi:

“Sayın Kılıçdaroğlu, benim gönlümün ömür boyu ve ebedi genel başkanı olarak devam edecektir. Bir kurultay yapılmıştır. Kurultay sonrası yeni Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’dir. Biz partimizin talimatlarını yerine getirmeye, bir oy daha fazla nereden alabiliriz bunun hesabını yapmaya devam edeceğiz.”

Sarıgül, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin de şu ifadeleri kullandı:

“Savaş Gazze’de, Filistin’de devam etmiyor. Savaşı İsrail yapmıyor. Savaşı yapan tamamen Amerika Birleşik Devletleri’dir. Amerika’nın bastığı yerde ot bitmez. Amerika dünyanın bir noktasında savaşı bitirir, bir noktasında başlatır. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş da Amerika’nın başlattığı bir savaştır. Bu nedenle ayıdan post, Amerika’dan dost olmaz.”

Sarıgül, CHP İl Başkanı Orhan Atan ve partililerle de toplantı gerçekleştirdi.