DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Sivas’ta MÜSİAD’dan ‘ortak akıl’ vurgusu

Sivas’ta MÜSİAD’dan ‘ortak akıl’ vurgusu
A+
A-

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlu, Sivas’ın sorunlarının çözümü konusunda ‘ortak akıl’ vurgusunda bulunarak, “Kendi derdimiz kendimiz çare bulmalıyız” dedi.

SİVAS (İGFA) – Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi Başkanı Salim Eminoğlu, istişarelerin önemine dikkati çekerek, Sivas’ın fikir ve sorunlarını ‘ortak akıl’la değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Sivas’ın sorunlarını anlatmaktan vazgeçilmemesi gerektiğini ifade eden Başkan Eminoğlu, “Memleketimizin eksikliklerini ve Sivas’a yapılması gerekenler Sivil Toplum Kuruluşları olarak dile getirilmeli. Bu dile getirilirken ilin menfaati düşünülmeli. Sorunlar birlikte tespit edilmeli ve birlikte çözülmeli” dedi. 
 Zaman zaman yöneticilerin Sivas’a yapılanları ve yapılamayanlar katıldıkları platforma dile getirdiklerini örnek gösteren Başkan Eminoğlu, “Sivas’ın sorunlarını konuşmamız lazım. Farklı STK’lar ve il bürokratları zaman zaman Sivas’a yapılanları ve yapılamayanları anlatıyor. Özellikle Sivil Toplum Kuruluşları basın yayın organları aracılığı ile dertlerini anlatmalı. Sorunlar iyi tespit edilmeli. Kimler nerede ne sıkıntı yaşıyor belirlenmeli. Burada eksiğimiz hatamız neyse daha doğrusu hastalık neyse onu teşhis etmeye çalışalım. Kendi derdimize kendimiz çare bulmamız gerekiyor” diye konuştu.