Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Sunvital Enerji, 17. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda

Sunvital Enerji, 17. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nda
A+
A-

Dünyanın en büyük enerji fuarları arasında gösterilen “17. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı” 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da kapılarını açacak. Bursa firması Sunvital Enerji, fuarda yerini alacak ve güneş enerjisinden elektrik üretimi alanındaki yatırımlarını ziyaretçilere sunacak.

Sunvital Enerji Kurucu Ortağı Murat Kılıç, fuarların her sektör için önemli olduğunu belirterek, “EIF Enerji Kongresi ve Fuarı, birçok sektör temsilcisi ve yeni yatırımcıları bir araya getirecek. Dünyanın dört bir yanından katılımcıların olacağı fuarda, biz de Sunvital Enerji olarak yerimizi alacağız. Enerji sektöründeki hareketliliği arttıracağına inandığımız organizasyonla, yeni iş fırsatları yakalamayı hedefliyoruz” dedi.

Kılıç, “Bursa firması olarak, Türkiye genelinde önemli projelerin paydaşı olduk. 2013 yılında kurduğumuz Sunvital Enerji, kısa sürede enerji sektöründe önemli bir yer edindi. Bugüne kadar katıldığımız fuarlarda ziyaretçilerimizin ilgisini çektik. Yine verimli bir fuar olmasını umuyor, 1 Nolu salonda yer alan A-166 nolu standımıza herkesi bekliyoruz” diye konuştu.