DOLAR
32,2804
EURO
35,1015
ALTIN
2.473,48
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
27°C

TEKSİDER’DEN BESOB ZİYARETİ

TEKSİDER’DEN BESOB ZİYARETİ
A+
A-

Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi İş İnsanları Derneği (TEKSİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit’i makamında ziyaret etti.

Uludağ Gazetesi

‘Bursamızın tüm dinamikleri ile işbirliklerine açığız’

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) esnaf sarayında gerçekleştirilen ziyarette TEKSİDER’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Nermin Ceyhan, sektöre, Bursa ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çıktıkları yolda kısa sürede önemli bir mesafe kat ettiklerini belirterek, “Bursamız birçok ekonomik potansiyelinin yanı sıra aynı zamanda tekstil ve konfeksiyon sektörünün başkenti oma özelliği ile de öne çıkıyor. Bizler de bu bilinçle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sektörümüzde standart ve kalite çıtasını yükselterek sektör temsilcilerimizin günümüz şartlarında dünya ile rekabet edebilecek hale gelebilmesi için gerekli tüm çalışmaları sürdüreceğiz. Yalnızca sektörümüzün değil Bursamızın ve ülkemizin güçlü geleceğine giden yolda üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazır olacağız. Bu yolda Bursamızın tüm dinamikleri ile işbirliklerine açığız” dedi.

Uludağ Gazetesi

BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ise sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Bilgit, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf şehri Bursa’da üyelerine farklı bir ses, farklı bir vizyon katmak için yola çıktıklarını belirtti. TEKSİDER’in çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiklerini ifade eden Fahrettin Bilgit, Bursa’ya hizmet adına çalışan herkese her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Uludağ Gazetesi
ETİKETLER: ,