DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Açık
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Vekil Yavuz Gözgeç YEPSAN’ı ziyaret etti

Vekil Yavuz Gözgeç YEPSAN’ı ziyaret etti
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, otomotiv yan sanayiinde ülkemiz ve dünyanın önemli markalarının global tedarikçisi konumunda olan YEPSAN Group’u ziyaret etti. 

Otomotiv ana sanayiine başta gövde, şasi, motor, akü ve batarya grubu,  emniyet ve airbag parçaları olmak üzere şekillendirilmiş ve birleştirilmiş sac parça üretimi yapan YEPSAN’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş ve Yönetim Kurulu Üyesi Esma Baş Göcen, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ile AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz’ı ağırladı

YEPSAN’ın Kayapa OSB’deki fabrikasında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’e YEPSAN Group’un üretim süreçleri, teknolojik alt yapı ve otomotiv yan sanayi ile savunma sanayine yönelik faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Ziyareti değerlendirerek, açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Otomotiv ana ve yan sanayi Bursa’mız için olduğu kadar ülke ekonomimiz için de önemli bir sektör durumundadır. Savunma sanayi de aynı şekilde büyük önem taşıyor ve son yıllarda yerlilik oranımız yüzde 20’den yüzde 80 seviyesine çıktı.  Bu noktada YEPSAN da yerli savunma sanayisinin oluşmasına önemli bir katkı sağlıyor. YEPSAN, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman vurguladığı bir konu olan savunma sanayimiz ve havacılık sektöründen, yeni gururumuz, yerli otomobilimiz TOGG’un parçalarına kadar çok önemli alanlarda üretim yapıyor. Bu anlamda istihdama, üretime katkı koyan firmamızın tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. AK Parti olarak üretenin ve çalışanın her zaman yanındayız. Elbette sorunlar var biz bunları çözmek içinde çalışıyoruz. Bunların yanında YEPSAN Yönetim Kurulu Üyesi Esma Baş Göcen hanımefendi de bir makine mühendisi ve bir kadın girişimci, kendisiyle tanışmış olmaktan ise mutluluk duyuyoruz” dedi. 

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen YEPSAN Yönetim Kurulu Üyesi Esma Baş Göcen de şöyle konuştu: “Sayın Milletvekilimize üretim süreçlerimizden ihracatımıza kadar faaliyetlerimiz hakkında bilgiler aktardık. YEPSAN’ın kadın istihdamı konusundaki hassasiyetini iletip, imalat sanayiinde kadın istihdamının artırılmasına yönelik yapılabilecekleri konuştuk. Ayrıca gelecek planlarımız ve beklentilerimizi sayın Vekilimize ileterek fikir alışverişinde bulunduk.”

Ziyaret fotoğraf çekimi ve genel ekonomik konuların istişare edilmesiyle son buldu.