DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Yıldırım Belediyesi’nde Hayati İnanç söyleşisi

Yıldırım Belediyesi’nde Hayati İnanç söyleşisi

Yazar Hayati İnanç, Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Yıldırımlılarla buluştu. Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği, Edebiyatçı Yazar Hayati İnanç ile söyleşi programı büyük ilgi gördü. Hukukçu, Araştırmacı ve Eğitimci Yazar Hayati İnanç, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda mizahi anlatımı ile güldürürken düşündürürken, keyifli sohbeti ile gönüllere dokunan , dilimiz ve divan edebiyatının güzelliklerini ilçe sakinleriyle paylaştı. Salonu hıncahınç dolduran kalabalığa hitap eden İnanç, divan edebiyatından beyitler okuyarak yaşama dair önemli nasihatlerde bulundu. Türk edebiyatının seçkin şiirleri ve kıssadan hisse hikâyeler eşliğinde bir saati aşkın süren konuşma bütün izleyenleri mest etti.

Uludağ Gazetesi

Şehri imar, gönülleri ihya ediyoruz

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, şehirleri imar ederken nesilleri ihya etmeye çalıştıklarını belirtti. Eski Ramazanların manevi havasını, güzelliklerini Yıldırım’da yaşatmak için de gayret ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimiz için çok güzel programlar hazırladık. Bir ay boyunca düzenlediğimiz söyleşiler, tiyatrolar, meddah gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunu gibi etkinliklerle; her yaştan hemşehrimize dokunuyoruz. Çok değerli Hayati İnanç hocamıza anlattıkları ile gönüllerimize dokunduğu ve hepimize unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattığı için teşekkür ediyorum” dedi. Katılımcıların büyük beğeniyle dinlediği programda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İnanç, sevenleriyle kendisini buluşturan Yıldırım Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

Uludağ Gazetesi