Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Yıldırım’a Duaçınarı Kültür Merkezi geliyor

Yıldırım’a Duaçınarı Kültür Merkezi geliyor

Yıldırım Belediyesi, Duaçınarı Kültür Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için çalışmalara başladı.

Yıldırım Belediyesi, ilçeye yeni bir kültür merkezi kazandırmak için çalışmalara başladı. Duaçınarı Kültür Merkezi, 21 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak.

Merkezin bünyesinde, 850 kişilik çok amaçlı salon, 300 kişilik seminer salonu, 250 kişilik 2 adet nikah salonu, 2 bin metrekarelik ticaret alanı, 400 araçlık otopark, kütüphane, fuaye alanı ve idari birimler yer alacak.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Duaçınarı Kültür Merkezi’nin ilçeye önemli bir değer katacağını söyledi. Yılmaz, “Binaları dönüştürmek, yenilemek işin sadece fiziki yönü ve bir boyutu. Diğer boyutu ise şehri dönüştürmek. Bu düşünceyle kentsel dönüşüm hamlemizi, ilçemize spor tesisleri, kültür merkezleri, yeşil alanlar parkalar, sosyal donatı alanları ve geniş ulaşım arterleriyle destekliyoruz. İnsanlarımızın sadece evlerini değil adeta yaşamlarını dönüştürüyoruz” dedi.