DOLAR
32,2382
EURO
34,8167
ALTIN
2.419,12
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
19°C

Bayram Kazancı’dan Kentsel Dönüşüm Planı

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, Bursa’da büyük bir kentsel dönüşüm seferberliği planı olduğunu açıkladı.

Bayram Kazancı’dan Kentsel Dönüşüm Planı
A+
A-

Kazancı, depremde yıkılması muhtemel binaların tespit edilip envanterinin çıkarılacağını ve kentsel dönüşümün Çarşamba-Altıparmak bölgesinden başlayacağını söyledi.

Kazancı’nın açıklamasına göre, depremde yıkılma ihtimali olan 495.000 daire yeniden yapılacak. Bu proje için 3.000 müteahhit ile çalışılacak ve 5 milyar dolar kaynak kullanılacak. Her müteahhit yılda 33 daire yapacak.

Hak sahiplerine mevcut dairelerinin aynı metrekaresi teslim edilecek ve ekstra para talep edilmeyecek. Ayrıca, kiracıların da kiraları ödenecek.

Bayram Kazancı’nın Hedefi

Zafer Partisi, bu projeyle Bursa’yı depreme karşı güvenli bir şehir haline getirmeyi ve kentsel dönüşümü adil bir şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyor.