DOLAR
32,3596
EURO
34,6202
ALTIN
2.382,24
BIST
10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

BUMKAD, BUÜ ile iş birliğine hazırlanıyor

BUMKAD, BUÜ ile iş birliğine hazırlanıyor
A+
A-

BUMKAD, Uludağ Üniversitesi ile iş birliğine hazırlanıyor

Bursa Mühendis Kadınlar Derneği (BUMKAD), sektörlerinde ve iş yaşamında kadınların yerini sağlamlaştırmak amacıyla Bursa Uludağ Üniversitesi ile iş birliği için kolları sıvadı.

BUMKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ülfet Öztürk ve yönetimi, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ı ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Gençlere destek için ortak projeler

Ülfet Öztürk, ziyarette yaptığı konuşmada, kadınların iş yaşamında da önlerini açacak çalışmalara imza attıklarını belirterek, gençlere geleceklerini şekillendirmeleri yolunda destek olmak, önlerine yeni fırsatlar sunabilmek için ortak projelere hazır olduklarını söyledi.

Feridun Yılmaz: Kadınların iş yaşamında önemi büyük

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadınların fedakarlıkları ile hayatın her alanına olduğu gibi iş yaşamına da değer kattığını söyledi.

Gerekli fırsatlar verildiğinde kadınların her işte, her kademede başarıları ile gurur yaşattığını ifade eden Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, kadınların toplum ve aile yaşamındaki önemini iş hayatında da güçlendirmek adına her türlü iş ve fikir birliklerine açık olacaklarını sözlerine ekledi.