DOLAR
32,3838
EURO
34,7943
ALTIN
2.406,54
BIST
10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C

Hayat Hastanesi, uluslararası iş birliğini güçlendiriyor

Hayat Hastanesi, uluslararası iş birliğini güçlendiriyor
A+
A-

Bursa Hayat Hastanesi, merkezi Paris’te bulunan IWC (International Wrist Center – Uluslararası El Bileği Merkezi) ile işbirliğine gitti. Bu işbirliği kapsamında, Bursa Hayat Hastanesi, IWC’nin resmi şubesi oldu.

IWC, el bileği cerrahisi ve de özellikle minimal invasif el bileği artroskopisi konusunda uzmanlaşmış hekimlerden oluşmuş bir eğitim merkezidir. Dünyanın en üst düzey bilimsel merkezleri arasında yer alan IWC, şimdi Bursa’da da hizmet vermeye başlayacak.

Bu işbirliği kapsamında, Bursa Hayat Hastanesi’nde el bileği artroskopisi konusunda sağlık hizmeti verilmeye başlanacak. Ayrıca, IWC’nin kurucusu ve onursal başkanı olan dünyaca ünlü Fransız Profesör Christophe Mathoulin, Bursa’da hasta kabul edecek.

Prof. Dr. Mathoulin, 2005 yılında kurulan EWAS’ın (Avrupa El Bileği Artroskopisi Derneği) ve 2019 yılında IWAS’a (Dünya El Bileği Artroskopisi Derneği) dönüşen derneklerin de kurucusu ve onursal başkanlığını yapıyor.

El bileği artroskopisi konusunda eğitim merkezi olacak

Bursa Hayat Hastanesi, IWC işbirliği ile el bileği artroskopisi konusunda eğitim merkezi de olacak. Bu kapsamda, Türkiye’den ve yurt dışından ‘el bileği artroskopisi’ ne ilgi duyan meslektaşlara konferanslar, seminerler ve canlı cerrahi uygulamaları ile eğitim verilecek.

Hayat Hastanesi’nden uluslararası kalite atılımı

Bursa Hayat Hastanesi’nin IWC ile işbirliğine gitmesi, hastanenin uluslararası kalite standartlarını yakalamaya yönelik çalışmalarının bir göstergesi olarak görülüyor.