DOLAR
32,2292
EURO
34,7549
ALTIN
2.415,97
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
20°C
Bursa
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

İnegöl’ün değerleri örnek oluyor

İnegöl Belediyesi’nin gastronomi alanında ortaya koyduğu çalışmalar, örnek olmaya devam ediyor. Kütahya
Dumlupınar Üniversitesi Gastronomi Topluluğu öğrencileri İnegöl’e gelerek Gastro İnegöl restoranı ile
Özündenkuru Meyve Kurutma Tesisini yerinde inceledi.

İnegöl’ün değerleri örnek oluyor

Bir yandan hizmet üretirken bir yandan şehrin gelişimine katkı sağlayacak projeler üreten İnegöl Belediyesi’nin gastronomi alanında ortaya koyduğu çalışmalar farklı şehirlerin de dikkatini çekmeye başladı. Gastronomide marka olma yolunda ilerleyen İnegöl’ün değerleri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gastronomi Topluluğu öğrencileri tarafından mercek altına alındı.


Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gastronomi Topluluğu öğrencileri, hafta sonu İnegöl’e gelerek bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Gastro İnegöl Restoranı ve Özündenkuru Meyve Kurutma Tesisini ziyaret eden öğrenciler hem bu iki tesisin işleyişi hem de kuruluş aşamasına dair bilgiler aldı. Belediye Başkanı Alper Taban da Gastro İnegöl restoranında öğrencilerle bir araya geldi. İnegöl’ün gastronomi yolculuğu üzerine sohbetlerin de yapıldığı buluşmada, öğrenciler gördükleri manzara ve yapılan çalışmalar karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. Üniversite öğrencileri İnegöl ziyareti sırasında şehrin turizm değerleri İlçe Kent Müzesi ve Oylat Mağarasını da ziyaret etti.