Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Nilüfer’de Cumhuriyet Koşusu için trafik kısıtlaması

Nilüfer’de Cumhuriyet Koşusu için trafik kısıtlaması
A+
A-

Nilüfer’de 25 Ekim Çarşamba günü yapılacak Cumhuriyet Koşusu nedeniyle trafik kısıtlaması uygulanacak. Etkinlik öncesi ve sonrasında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Nilüfer Belediyesi, 25 Ekim Çarşamba günü Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Okullararası Cumhuriyet Koşusu düzenleyecek. Koşu öncesi ve sonrasında trafik kısıtlaması uygulanacak.

Kısıtlama, Fatih Sultan Mehmet Cami Kavşağı’ndan Tuna Kavşağı arası Esentepe Kavşağı istikametinde saat 08.30’da başlayacak. Kanuni Caddesi- Emniyet Caddesi Kavşağına kadar bağlantı yolları ve sokakları ile Eğitim Caddesi Nilüfer Belediye Başkanlığı hizmet binasına kadar olan bağlantı yolları ve sokaklar ise saat 09.30’dan etkinlik bitinceye kadar kapalı olacak.

Bu güzergahı kullanacak olan araç sürücülerinin alternatif güzergâh olarak Mudanya Yolu – İzmir ya da Ata Bulvarı istikametlerini kullanmaları öneriliyor.