DOLAR
32,3734
EURO
34,7567
ALTIN
2.412,81
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

RUMELİSİAD ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI

RUMELİSİAD ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI
A+
A-

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, büyük önem verdiği eğitime destek faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

RUMELİSİAD, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ile önemli bir iş birliği protokolüne imza attı. 2 yıl süresince geçerli olacak protokolün imza töreni Bursa Uludağ Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

İmza törenine RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve BUÜ İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağatan Taşkın katıldı.

RUMELİSİAD ULADAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI

30 ÖĞRENCİYE 2 YIL SÜRESİNCE KARŞILIKSIZ BURS DESTEĞİ

RUMELİSİAD’ın Bursa Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı “Eğitimde İş Birliği” Protokolünde, RUMELİSİAD üyesi işletmelerde üniversitenin meslek yüksek okulu öğrencilerine teknik geziler düzenlenmesi, öğrencilerin iş hayatına dair tecrübe kazanması adına iş yeri eğitimi dersleri, staj desteği, mezun olan öğrencilere iş imkanı sağlanması, BUÜ Meslek Yüksek Okullarında kayıtlı 30 öğrenciye 2 yıl süresince karşılıksız burs desteği verilmesi gibi pek çok imkan bulunuyor.

RUMELİSİAD ULADAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI

İNSANLARIN REFAHI İÇİN BAŞARILI OLMAYA İNANIYORUZ

İmza töreninde konuşan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, RUMELİSİAD’ın 350 üyesi ve yaklaşık 1,5 milyar dolarlık ticaret hacmi ile ülkemiz için çok büyük bir değer olduğunun altını çizerken, Türkiye’yi çok sevdiklerini ve bu ülke insanının refahı için başarılı olmaya inandıklarını söyledi.

Alp, “Bugün hepimiz farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarıyız. Hepimizin öğrencilik zamanları oldu, benzer duyguları yaşadık. Ben ayrıca Uludağ Üniversitesi mezunuyum ve buradan mezun olduğumu her yerde gururla söylüyorum. Öğrencilerin iş dünyasına dair beklentilerini tahmin ediyoruz. Staj, işyeri eğitimleri, seminerler, organizasyonlar ve kendilerini geliştirecek programlara ihtiyaçları var. RUMELİSİAD olarak bu konuda üniversitemize destek olmak için üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yerine getirme gayretindeyiz. Eğitime ve öğrencilere desteklerimiz artarak devam edecek. İş birliği protokolümüzün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

RUMELİSİAD ULADAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI

BURSA’NIN HER KESİMİNDEN TEMSİLCİLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYORUZ

Törende konuşan Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ise bu protokolün çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “Bursa’nın her kesiminden temsilcilerle iş birliği yapıyoruz. Üniversitemizin meslek yüksekokullarında 20 bini aşan öğrencimiz var. Buralarda eğitim alan çocuklarımız daha sonra iş hayatına atılacak. Desteklerini bu anlamda bizlerden esirgemeyen kıymetli RUMELİSİAD yönetimine ve tüm üyelerine gönülden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

RUMELİSİAD ULADAĞ ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜNE İMZA ATTI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.