DOLAR
32,3680
EURO
34,7095
ALTIN
2.393,02
BIST
10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

TEMİZ ÇEVRE TERTEMİZ NİLÜFER

TEMİZ ÇEVRE TERTEMİZ NİLÜFER
A+
A-

Temiz kent için çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyesi, her hafta bir mahallede detaylı temizlik çalışması yapacak. Geçtiğimiz hafta 100. Yıl Mahallesi’nde başlayan çalışmalar, bu hafta Kültür Mahallesi ile devam etti.

Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile Nilüfer merkezdeki 42 mahallede detaylı temizlik çalışması yapılacak. Mahalle genelinde kullanılmayan eşya atıkları, budama atıkları, tadilat atıkları, kaldırım üstü otlar toplanacak; cadde ve sokak temizlikleri yapılacak. Ayrıca yoğun bölgelerde de konteynır yıkama ve çöp toplama çalışmaları sürecek.

100. Yıl Mahallesi ile başlayan temizlik çalışmaları, pazar günü de Kültür Mahallesi’nde devam etti. Çalışmalarda 1 iş makinesi, 2 kamyon, 2 çöp ekip aracı, 2 süpürge makinesi, 1 konteynır yıkama aracı, 1 adet budama aracı kullanıldı. Park Bahçeler Müdürlüğü’nden 4 adet kosacı ile birlikte 50 kişilik personel de hazır bulundu.

Çalışmalara destek vermek için Kültür Mahallesi’ne gelen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, personele başarılar diledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Erdem, sahada da incelemelerde bulundu.