DOLAR
32,2195
EURO
34,6482
ALTIN
2.392,74
BIST
10.211,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
20°C
Bursa
20°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

VEKİL GÖZGEÇ; HER HAFTA BİR İLÇEDE

VEKİL GÖZGEÇ; HER HAFTA BİR İLÇEDE
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili, Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Av. Emine Yavuz Gözgeç, Bursa’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Esnaf ve mahalle ziyaretleriyle vatandaşların istek ve talepleriyle yakından ilgilenen Vekil Gözgeç, Yıldırım ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.
Programına Yıldırım Bağlaraltı ve Ortabağlar mahallelerinde bulunan engelli ailelerini ziyaret ederek başlayan vekil Gözgeç,  en büyük engelin sevgisizlik olduğunu işaret ederek, “Sevgiyle yüreklere dokununca, hayatı paylaşınca aramızda hiçbir engel yoktur.”dedi.
Yıldırım İlçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Gözgeç, esnafla sohbet ederek  taleplerini dinledi. AK Parti olarak milletvekilleri ile vatandaş arasındaki bütün engelleri kaldırdıklarını dile getiren Gözgeç, ilk günden itibaren çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti. AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren halkın ve esnafın daima yanında duran bir  anlayışla hizmetlerini sürdürdüğünü belirten AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Biz seçimden seçime değil yılın her günü vatandaşlarımızın arasındayız. Şehrimizin ekonomik temelini, esnaflarımız oluşturuyor.  AK Parti olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz.  Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır” diye konuştu.

Ortabağlar Spor Kulübünü de ziyaret ederek genç sporcularla biraraya gelen vekil Gözgeç; “ Şehrimize yaptığımız spor yatırımları ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirerek daha sağlıklı bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sporun gelişmesi, gençlerimizin daha sağlıklı şartlarda spor yapabilmeleri için desteklerimizi ve yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Programını 152 Evler ve Ortabağlar mahalle Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelerek devam eden vekil Gözgeç;“Her mahalle başkanı  , partimizin o mahalledeki temsilcisidir. Hangi görevi ifa ediyorsak o görevi en iyi şekilde yerine  getirmekle yükümlüyüz. Bu bizim sorumluluğumuz. Mahalle Başkanı, o mahalledeki vatandaşımızın, bir sorun yaşadığında,üzüntüsünde,sevincinde kim var dediğinde ilk gördüğü kişi olmalıdır .Biz bu bilinçle,  sandık yönetiminden, ilçe ve il yönetimlerine kadar teşkilatımızın her kademesiyle Bursamız için, ülkemiz için canla başla çalışıyoruz  ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yıldırım ilçesinde çalışmalarını tamamlayan vekil Gözgeç Nilüfer ilçesine geçerek Hasanağa ve Kayapa mahallerini ziyaret etti. Burada mahalle sakini vatandaşlar ile biraraya gelen Vekil Gözgeç; Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda, vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı bulan vekil Gözgeç mahallenin genel durumu ile sorun ve ihtiyaçları hakkında mahalle sakinlerinden bilgi aldı.

Programını Hasanağa Balkan mahallesinde bulunan engelli vatandaşı ziyaret ederek tamamlayan vekil Gözgeç, engelli vatandaşa tablet hediye etti. Milletvekili Gözgeç; “Bahadır kardeşimiz Bayramlaşma programında tabletim olsa demişti. Biz de bugun bu kardeşimizin hayalini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak oluyoruz.” ifadelerini kullandı.