DOLAR
32,3719
EURO
34,6959
ALTIN
2.391,33
BIST
10.164,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Yıldırım Belediyesi, Sungu’ya Gençlik Parkı kazandırdı

Yıldırım Belediyesi, kardeş belediye Sungu’ya 6 bin 558 metrekarelik bir alandan oluşan Sungu Gençlik Parkı’nı kazandırdı.

Yıldırım Belediyesi, Sungu’ya Gençlik Parkı kazandırdı

Yıldırım Belediyesi, kardeş belediye Sungu’ya 6 bin 558 metrekarelik bir alandan oluşan Sungu Gençlik Parkı’nı kazandırdı. Parkın açılışı, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Sungu Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve önceki dönem Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede’nin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Sungu Gençlik Parkı’nın kardeş ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yılmaz, parkın 5 bin 910 metrekaresinin yeşil alan olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimizin dinlenmeleri, spor yapmaları ve yeşil doku içinde çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmeleri adına kardeş ilçemize Sungu Gençlik Parkı’nı kazandırdık. Parkın bünyesinde; kauçuk oyun alanı, donatı elemanları, oyun grupları, yürüyüş yolu ve spor alanı bulunuyor. Kentimizin yeşiline yeşil, çocuklarımızın neşesine neşe, ailelerimizin huzuruna huzur katacak olan park hayırlı uğurlu olsun. Muş ve Bursa’nın kardeşliği daim olsun inşallah. Bu park Yıldırım ve Sungu’nun kardeşliği adına bir hatıra olacak” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi’nden Muş’a Gençlik ve Eğitim Merkezi

Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muş’a kazandırılan ‘Bursa Muş Kardeşliği Gençlik ve Eğitim Merkezi’ de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, “Bursa ve Muş, kardeş şehirlerimiz. Bu kardeşliğimizi daha da güçlendirmek amacıyla Bursa Muş Kardeşliği Gençlik ve Eğitim Merkezi’ni hayata geçirdik. Bu merkez, gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimlerine ve sosyal faaliyetlerine katkı sağlayacak” dedi.

Aktaş, merkezde; konferans salonu, bilgisayar sınıfı, kütüphane, kafeterya ve spor salonu gibi hizmetlerin yer aldığını belirterek, “Merkezimiz, Muş’umuza ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.