DOLAR
34,1617
EURO
38,2223
ALTIN
2.923,89
BIST
9.717,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
30°C
Bursa
30°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Yağmurlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C

Başkan Deviren’den Bursaspor Taraftarına Hediye Kombine Bilet

Başkan Deviren’den Bursaspor Taraftarına Hediye Kombine Bilet

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, şehrimizin takımı Bursaspor’a destek olmak amacıyla 50 adet kombine bilet satın alarak Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği’ne hediye etti.

Kombine biletler, Dernek Başkanı Ali Kanyılmaz ve dernek yönetimine teslim edildi.

Başkan Deviren, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bursaspor’umuzun ve büyük taraftarımızın her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Kulübümüze destek olmak için 50 adet kombine bilet alarak Bursaspor Taraftarlar Derneği’mize hediye ettik. En kısa zamanda tribünde hep birlikte takımımızı desteklemek için yerimizi alacağız,” dedi.

Başkan Deviren’in bu anlamlı katkısı, Gemlikli taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Destekler, Bursaspor’a olan bağlılığın ve kentin takımına sahip çıkma bilincinin güçlenmesine katkı sağlıyor.