DOLAR
32,3711
EURO
34,7026
ALTIN
2.402,29
BIST
10.180,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

AK Parti bir harekettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün Bursa’da ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleşti. Toplantı öncesi  Ak Parti Genel Başkanvekili  Bursa Milletvekili  Efkan Ala önemli bir konuşma yaptı.

AK Parti bir harekettir
A+
A-

TAHA TÜTÜNCÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Spor Salonu’ndaki AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına katılmak için Bursa’ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile bugün yapılacak olan Bursa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı öncesinde konuşan, Ak Parti Genel Başkanvekili  Bursa Milletvekili  Efkan Ala “Ak parti bir harekettir. Cumhur ittifakının önümüzdeki dönemlerde Türkiye için hedefleri var. Bu aday seçimi için işbirliğine başladığına zaman Türkiye ne kazanır diye baktık önce. Asla birbirimize biz ne kazanırız diye bakmadık. Masa kurulduğunda Türkiye ne kazanır diye kurulmamıştı. Kendileri ne kazanır diye düşünmüşlerdi. Öyle olaylar çıktı. Derin bir nefes alarak rahatladık. Milletimiz Türkiye’yi büyük bir uçurumun kıyısından çekip almış. Artık ülkeler rekabet etmiyor, şehirler rekabet ediyor. Şehirlerimizi dirençli şehirler olarak kalkındırmalıyız. Üretim kapasitesini geliştirmeliyiz. Geçen sene cumhurbaşkanımızı nasıl tekrardan başa getirdiyse, Bursa’da da durmadan yola devam diyerek başa geleceğiz inşallah.” dedi.