Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Bursa’da aranan 4 şahıs yakalandı

Bursa’da aranan 4 şahıs yakalandı
A+
A-

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün yol uygulamasında aranan 4 şahıs yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen yol uygulamalarında önemli sonuçlara ulaşıldığını açıkladı. 20 Eylül 2023 tarihinde Nilüfer İlçesi Görükle ve Osmangazi İlçesi Çekirge bölgelerinde gerçekleştirilen hareketli ve sabit yol uygulamalarına çok sayıda emniyet personeli katıldı.

Bu uygulama kapsamında toplam 1074 şahsın UYAP sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan toplam 4 şahıs yakalandı. Bu yakalanan şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Ayrıca uygulama sırasında üzerlerinde uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve kesici alet bulunan toplam 9 şüpheli şahıs da gözaltına alındı. Bu şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 20 adet fişek, 10,1 gram selvia, 2,89 gram esrar ve 3 adet kesici alet ele geçirildi.

Uygulama aynı zamanda araç kontrollerini de içeriyordu ve 434 araç sorgulandı. Bu sorgulamalar sonucunda 21 araca toplamda 90 bin 200 TL idari para cezası uygulandı.