DOLAR
32,3838
EURO
34,7943
ALTIN
2.406,54
BIST
10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C

Bursalı şehit Üsteğmen Tunahan Yavuz’dan geriye o acı mesaj kaldı

Bursalı şehit Üsteğmen Tunahan Yavuz’dan geriye o acı mesaj kaldı
A+
A-

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan 27 yaşındaki Üsteğmen Tunahan Yavuz’dan geriye sosyal medya hesabından paylaştığı acı mesajı kaldı.

Pençe-Kilit Operasyonunda yaralanmasının ardından bir süredir GATA’da tedavi gören Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz’un şehadet haberi Bursa’nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı.

Öte yandan Zeytin Dalı Harekatı’nda 01.03.2018 tarihinde şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç, Afrin’e gitmeden önce ‘Bulmak’ şiirinden ‘Ölüm bize ne uzak, bize ne yakın ölüm. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm’ sözlerini okumuştu. Şehit Abdullah Taha Koç’tan ise geriye okuduğu bu şiir kalmıştı.

27 yaşındaki Bursalı şehit Tunahan Yavuz ise Şehit Abdullah Taha Koç’un şiiri okuduğu videoyla birlikte sosyal medya hesabında “Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir, kahramanlık saldırıp bir daha dönmemektir” yazarak paylaşırken şehitten geriye o acı mesaj kaldı.

Şehit Tunahan Yavuz’un cenazesi yarın öğle namazını müteakip Mudanya ilçesi Güzelyalı Duran caminde kılınacak cenaze namazının ardından Mudanya Mezarlığı’na defnedilecek.