DOLAR
32,3901
EURO
34,7461
ALTIN
2.406,40
BIST
10.195,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı

Türkiye’de yerel seçime sayılı günler kala AK Parti’nin Bursa’daki ilçe belediye başkan adayları belli oluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
A+
A-

TAHA TÜTÜNCÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Spor Salonu’ndaki AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına katılmak için Bursa’ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün Bursada Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’la devam kararı aldıktan sonra ilçede aday gösterilecek adayları açıklamak üzere buradayız.

Bursa müstesna bir şehirdir

Bursada dikilen Çınar fidanı 3 kıta yedi iklime yayılan hak hukuk adalet refah ve güç projesine destek vermiştir. Bağrında nice gönül sultanını misafir eden üçlerin beşlerin yediklerin kırkların şehri Bursa’nın manevi iklimi bugünde ruhumuzu aydınlatmayı sürdürüyor. Sanayinin ticaretin lokomotifi Bursa’nın ülkemize ve milletimize katkısını anlatmaya gerek bile yoktur. Bizde Bursa’yı başkanlarımızla kurulumuzla bakanlarımızla daha güzel bir şehir hale getirmek için çabalıyoruz. Uzun süredir kıvranan Bursa’yı modern bir şehir haline dönüştürdük. Elbette hala eksiklerimiz var. Biz bugün şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetleri daha sonra yapacağımız çalışmaların bir girizgâhı olarak kabul ediyoruz. Seçim çalışmaları başladığımız zaman bu projelerimizi sizlerle bir daha paylaşacağız. Bursa’nın Türkiye yüzyılı yürüyüşü 31 martta Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki kazanımla daha da hızlanmasını istiyoruz. Konu eser ve hizmet olduğunda üstümüze kimseyi tanımayız.

Ak parti belediyecilikte kendini ispat etmiştir

Sırf nefislerini okşamak için yaptıkları cinlikleri asla tasvir etmiyoruz. Biz Türkiye yüzyılı peşinde koşarken kendi yıldızlarını parlatmaktan başka gayesi olmayanları milletimizde görüyoruz. CHP’nin halini görüyorsunuz. Her birisi bi köşeye yapışma peşinde. Daha önce ittifak olanları çiğneyip geçiyorlar. Bunların millete faydalı olması mümkün mü? Ak parti ve cumhur ittifakı olarak biz sadece bugüne değil yeni nesillere göre adımlarımızı atıyoruz. İnsanlarımızın her adımlarında her anlarında yanında olacak şekilde belediyelerimize talibiz. Başkanlarımızın gözü sizin, bizim gözümüz onların üzerinde olacaktır. Önce yoldaş sonra yol derler eskiler. Bizim yoldaşımız erkeğiyle kadınıyla genciyle yaşlısıyla bizzat milletimizin kendisidir. Hangi dinden hangi mezhepten olursa olsun vatandaşlarımızın yanındayız. Gönül dünyamızda birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Türkiye mücadelesini birlikte verdik birlikte kazandık

Bugün aday çıkaracağımız kişilerin hepsi de bizim yol arkadaşımızdır. Bu süreçte yolunu değiştirenler olmuştur. Bu kişileri milletimizin takdirine bırakıyorum. Hamdolsun yaşadığımız her imtihanda hiç bir sarsılma hiç bir gevşeme yoktur. Milletimiz bizi darbede, terörde, siyasi kaosta, ekonomide hiç bir olayda yalnız bırakmadıysa inşallah Türkiye yüzyılı yürüyüşümüzde de yalnız bırakmayacaktır. Türkiye’nin artan siyasi diploma ekonomik askeri güçleri başarıyla yönetebiliyoruz. Rüzgarın önünde sallanan kuru yaprak misali, sürekli rota değiştirenlerin başına neler geldiğini görüyoruz. Belediye başkanlarımızdan, adaylarımızdan aldıkları emanetin hakkını verip çalışmalarını ortaya koymalarını istiyorum.

AK Parti’nin 2024 Bursa Belediye Başkan Adayları 

Osmangazi: Mustafa Dündar

Nilüfer: Celil Çolak

Yıldırım: Oktay Yılmaz

Büyükorhan: Kamil Turhan

Gemlik: Refik Yılmaz

Gürsu: Mustafa Işık

İnegöl: Alper Taban

İznik: Kağan Mehmet Usta

Karacabey: Ali Özkan

Keles: Ali Doğru

Kestel: Ferhat Erol

Mudanya: Gökhan Dinçer

Mustafa Kemal Paşa: Ahmet Beygirci

Orhaneli: Ali Osman Tayır

Orhangazi:  Bekir Aydın

Yenişehir: Davut Aydın

Harmancık: Yılmaz Ataş