DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

İş insanı Türkan Polat’ın kızı Öykü Polat nişanlandı

İş insanı Türkan Polat’ın kızı Öykü Polat nişanlandı
A+
A-

Bursa’nın tanınmış iş insanı Türkan Polat’ın kızı Öykü Polat, İzmirli iş insanı İsmail Karaağaç ile nişanlandı.

İzmir’in sevilen iş insanlarından İsmail Karaağaç ve MTSK Yönetim Kurulu ile Çeşitli Sivil Toplum Dernekleri Genel Başkanı Türkan Polat’ın en küçük kızı, aynı zamanda bir psikolog olan Öykü Polat, 16 Eylül 2023 tarihinde Doburca Zen Garden’da gerçekleşen büyülü nişan töreni ile hayatının aşkı İsmail Karaağaç ile resmi olarak ilk adımını attı. Bu muhteşem gün, aile yakınları, dostları, sevenleri ve arkadaşları ile birlikte kutlandı.

Tören, beyazlar içinde süzülen genç çiftin bahçeye girişiyle başladı. Öykü ve İsmail çifti, sevenleri tarafından coşkuyla alkışlandı. Törenin en dokunaklı anlarından biri, yüzüklerin takılma anıydı. Damadın anneannesi Sultan Köksal, geleneksel bir şekilde yüzükleri takarak “Hayırlı-uğurlu olsun” dileklerini iletti ve Polat ile Karaağaç ailelerine mutluluklar diledi. Genç çift, ilk danslarını da bu özel gecede gerçekleştirdi ve konuklar, onların birbirlerine uyumlarına ve sevgilerine hayran kaldı.

Nişan törenine, İstanbul, İzmir ve Bursa’dan gelen en yakın arkadaşları da dahil olmak üzere iki ailenin fertleri ve sektörün tanınmış isimleri katıldı. MTSK Yönetim Kurulu ve Çeşitli Sivil Toplum Dernekleri Genel Başkanı Türkan Polat’ın iş dünyasındaki saygın konumu, bu özel günde de kendini gösterdi. Aile yakınları ve davetliler, müziğin ritmiyle coşkuyla dans ederek gecenin tadını çıkardılar.

Gelin ve damat, bu mutlu gecede pisti bir an olsun boş bırakmayan konuklarıyla eğlencenin doruklarına ulaştı. Anne ve babaları ise evlatlarının bu güzel gününü kutlama heyecanıyla dolu, davetlilerle ilgilenerek misafirperverliklerini en güzel şekilde sergilediler.

Türkan Polat, bu anlamlı günde yanlarında olan dostları ve aile fertlerine teşekkürlerini ileterek, “Kızımın nişan merasimine katılan ve bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, sevincimizi paylaşan tüm dost ve aile fertlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Öykü ve İsmail çiftini, bu özel günde gözlerinden okunan mutluluklarıyla kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bu güzel aşkın nice mutlu günler getirmesini umuyoruz.