DOLAR
32,3029
EURO
34,8332
ALTIN
2.414,73
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Mustafa Bozbey basın mensuplarıyla bir araya geldi

Yerel seçime sayılı günler kala CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey Karya Davet’te basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçim gündemini değerlendirdi.

Mustafa Bozbey basın mensuplarıyla bir araya geldi
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Özlüce Karya Davet’te gerçekleşirilen kahvaltı programına CHP Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk, Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Programda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, saha çalışması yaptığını ve her ilçenin farklı sorunlara sahip olduğunu gözlemlediğini belirtti. Merkezde en önemli sorunların trafik ve kentsel dönüşüm olduğunu, kentin dışında ise ekonominin öne çıkan sorun olduğunu söyledi.

Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, her ilçenin sorunlarını ve taleplerini sıraladıklarını ve hizmetlerin sıralamasını da bu gözlemlere göre planladıklarını ifade etti. Gelişmişlik sıralamasının da ihtiyaç ve talepleri belirlediğini vurguladı.

Mustafa Bozbey, Bursa’nın 17 ilçesinin farklı talepleri olduğunu ve bu taleplere göre projeler hazırladıklarını belirtti. Bursa’nın en önemli sorunlarından birinin trafik olduğunu ve bunun sadece zaman kaybı değil, hava kirliliği de yarattığını vurguladı.

Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin hava kirliliğiyle mücadelede öncü olduğunu ve 1999 depreminden sonra yapılan çalışmalarla Nilüfer’in depreme en hazır ilçe olduğunu söyledi. Depremden önce, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenleri anlatan Bozbey, Nilüfer’de deprem anında müdahale için afet konteynerleri ve mahalle afet gönüllüleri olduğunu kaydetti.

Bozbey, depremde bu konteynerlerin ve gönüllülerin çok faydalı olacağını, Bursa’nın diğer ilçelerinde de bu uygulamanın yaygınlaştırılması gerektiğini savundu.